Kuitulaserleikkaus

Äärimmäisen tehokas

tuotantomenetelmä.

Slider

Kuitulaserleikkaus soveltuu lukuisille materiaaleille

Käytössämme on uusi Eagle 12kW + 6G -kuitulaserleikkuri. Kuitulaser on erityisen tehokas muun muassa ruostumattoman teräksen, alumiinin, messingin sekä kuparin leikkauksessa.

Kuitulasermenetelmällä kyetään leikkaamaan mm:

  • 60mm vahvaa ruostumatonta terästä
  • 50mm vahvaa alumiinia
  • 30mm vahvaa messinkiä
  • 25mm vahvaa kuparia

Käsiteltävien levyjen maksimi koot ovat 1500mm x 3000mm.

Tehokas ja nopea menetelmä

Kuitulaser on poikkeuksellisen tehokas ja nopea leikkausmenetelmä. Tuotantotehokkuutensa lisäksi se on kuitenkin myös hyvin tarkka. 

Kuitulaserin nopeus ja tarkkuus suoriutua äärimmäisen monimutkaisista leikkauskuvioista on lähes hämmentävä. Alla olevassa videossa näette kuinka kuljetinpöytä liikkuu 6G:n kiihtyvyydellä leikkausten välissä. Esimerkiksi Apollo-ohjelmassa käytetty Saturn V -kantoraketti kiihtyi parhaimmillaan “ainoastaan” 4G:n voimalla.

Kuitulaser on merkittävä kehitysaskel perinteiseen CO₂-laserleikkaukseen nähden. Kuitulaserissa leikkaussäde luodaan kuidussa, josta se ohjataan koneen leikkauspäähän. Tästä syystä menetelmä tuottaa samalla jännitteellä kaksinkertaisen määrän tehoa. Lisäksi kuitulaserin energiankulutus on huomattavasti CO₂-laseria alhaisempi.

Sosiaalinen media

Vesileikkauksella on ratkaistu jopa niitä ongelmia, joita on ilmennyt muiden leikkaustekniikoiden kanssa. Leikkausten lisäksi tarjoamme kappaleiden jatkojalostukset aina valmiiksi tuotteiksi asti.

Slider
Got it!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info about EU Cookie Law